JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Aron Modig (KDU)

Postat i Tankar kl. 12:43 25 Nov | Kommentarer (0) |
På frågan Vad tycker du om Israel? svarar Aron Modig:
- Jag har en positiv ställning till Israel generellt. Jag tycker att det är ett imponerande land inte minst när det kommer till företagande, utbildning och forskning. Hur många nobelpris vinner dem inte? /.../ Jag är imponerad av den inneboende kraft som verkar finnas inom Israels land och folk.

Ja, det var allt ordförandet för Kristdemokraternas ungdomsförbund hade att säga om Israel. Fantastiskt med den där kraften i Israel, verkar inte finnas något som sätter stopp för deras framgångar. Framför allt inte lidande palestinier. Vem bryr sig, liksom?


Jag kan inte riktigt med den här grabben, alltså. Andra mindre intelligenta uttal han gjort är att han inte ser några problem med att det finns klassskillnader i Sverige, att totalt förbud mot narkotika skulle minska användandet av det samt att Romney borde ha vunnit valet. Skulle kunna dra upp många fler exempel men vi nöjer oss med detta.

Inte för att vara fördomsfull, men det är lätt att få intrycket av att Modig är en överklassens översittare utan någon som helst insikt i den större delen - eller i varje fall den delen som har det sämre ställt - av befolkningens verklighet. 

Tycker även att hans offentligt publicerade svar till SDU angående deras förfrågan om samarbete var ganska elakt. Du är nog inte Kristdemokraternas största tillgång, Aron Modig. Men ditt parti lär ju inte sitt i riksdagen länge till ändå. Motsägelsernas parti representerar kristendomen - med all rätt. 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar