JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Personligt

Postat i Tankar kl. 18:43 26 Mar | Kommentarer (0) |
Hur mycket jag än bloggar så känner jag mig så anonym och opersonlig, antar att det dock säger något om min personlighet. Jag är väldigt tillbakadragen och privat av mig även i det verkliga livet, det är inte många som lärt känna mig rakt igenom om ens någon har det. Jag känner däremot mig själv väldigt väl. Men jag tänkte skriva lite personliga saker om mig själv idag. Inget om vad jag gör om dagarna eller om hur jag mår, bara lite annat ointressant trams.

Natten tilltalar mig mer än dagen (och därmed föredrar jag även mörkret framför ljuset), himlen är finare då och världens stämning är mer tillmötesgående.
Blå är min favoritfärg och blod är bland det vackraste jag vet.
Jag klarar inte av en dag utan musik, uppriktigt sagt. Lyssnar på musik oftare än vad jag inte gör det, även om jag också kan uppskatta tystnaden ibland.
De flesta stör sig på min livssyn då det inte är många som delar den med mig. Jag ser livet som något ytterst tillfälligt och ser det mesta som händer i detta livet som ett meningslöst upprepande av något egentligen fullkomligt meningslöst. Planeten vi lever på är bara ett sandkorn av universum, våra liv är bara en vindpust av något oändligt.
Jag är en så kallad ensamvarg som oftast håller mig för mig själv. Faktum är att jag hatar den största delen av mänskligheten, no offence. Jag upplever det som att nästan alla människor är likadana och det skrämmer mig. Folk gillar det man ska gilla och om någon (läs: jag) tycker annorlunda om något så uppfattas man som märklig och rent av dum. De flesta saknar dessutom förmågan till att se något ur någon annans perspektiv än sitt eget.
Vad mer då? Jag älskar vindruvor.

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar