JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Jag som trodde att JAG var en psykopat.

Postat i Tankar kl. 18:28 27 Mar | Kommentarer (0) |
På en amerikansk flygplats i Los Angeles anlände ett ungt par för att resa vidare till Las vegas. Paret bar på lite bagage och en bebis hårt inlindad i en filt. Paret passerade   säkerhetskontrollen utan problem, kvinnan bar barnet tätt intill sin kropp.               
När planet hade landat satt sig paret på sina platser och väntade på att planet skulle lyfta, liksom a ölla andra passagerare. När de var i luften kom en flygvärdinna och frågade om de behövde något till babyn, men paret vägrade att ta emot något och hävdade att allt var bra.                                                                                                                                              
Från den stunden blev flygvärdinnan lite misstänksam och bestämde sig för att hålla extra koll på paret under flygresan. Hon noterade att paret inte matade barnet och att barnet inte grät eller gav ifrån sig ett enda ljud under hela resan.                                          
När planet landade väntade polisen på paret utanför flygplatsen. Flygvärdinnan hade larmat överheten. Polisen visiterade paret och fann barnet död. Dens organ hade tagits bort och den lilla kroppen hade packats full med olagliga droger.                             
Människor kan alltså tänka sig att föda ett barn, döda det, plocka ut dens organ och fylla den lilla krabatens kropp med olagliga droger för att smuggla droger och tjäna en rejäl slant? Vet inte om jag vill leva på den hä planeten...                                              
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar