JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Melodifestivalen 2012

Postat i Música kl. 22:21 26 Feb | Kommentarer (1) |
Jag är en sådan som hellre bryter benet än missar ett avsnitt av melodifestivalen (nästan i alla fall), men helst inte erkänner det. Och jag måste säga att jag har hittills blivit glatt överraskad av årets deltävlingar. 

Till att börja med var Loreen som väntat helt fantastisk, om jag får bestämma så tar hon hem alltihop i år. Och ja, det säger jag utan att ens ha sett alla bidrag. Dead By April var inte heller så tokig i min mening. 

I andra deltävlingen (när Ulrik Munter och någon David Lindgren gick vidare) vet jag inte vad som hände. Ulrik var väl egentligen den enda som var bra då. 

Förra veckan gick Molly Sandén och Björn Ranelid vidare. Vad ska man säga? Är inget större fan av Molly Sandén, men Ranelid? Är det här ett skämt svenska folket? Skamligt.

Är hyfsat nöjd med gårdagens deltävling. Lisa Miskovsky var utomordentligt bra men mina favoriter var nog Dynazty. De gick ju i alla fall till andra chansen, så skall väl inte klaga alltför mycket. Dannys låt var enligt mig inget att hänga i julgranen, men då stämmer ju inte heller hans musik så bra ihop med min musiksmak.

  
 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar