JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Indien

Postat i Indien kl. 15:57 15 Oct | Kommentarer (0) |

Kände att det var dags för en ny kategori nu: Indien.

Jag har nämligen bestämt mig för att göra en längre resa till detta fascinerande land. Har funderat på detta under flera månader, men har inte riktigt vågat bestämma mig förrän nu. Det är dock ett bra tag tills jag åker, jag har inte bestämt något avresedatum än men jag har siktat in mig på hösten 2012. Det vill säga om ungefär ett år.

Varför vänta så länge då? Dels för att jag inte känner mig riktigt redo än, rent mentalt. Jag ska ju ändå åka dit helt själv och förhoppningsvis stanna i minst sex månader (visumet räcker i sex månader). En annan sak är att jag vill lära mig mer om landet och allt som hör till innan jag åker.

Varför ska jag stanna så länge? Jag vill hinna se och uppleva så mycket av landet som möjligt. Helst så skulle jag vilja besöka varje liten och stor stad, njuta av alla vackra utsikter, smaka varje maträtt. Men det sista jag vill göra är att stressa runt som en typisk turist, jag åker ju framför allt dit för att komma närmre livet.

Varför just Indien? Först och främst för att det är det land som tilltalar mig mest på alla områden, men även för att det är ett av de billigaste länderna att resa i. Jag är ju inte stenrik precis.

Jag känner mig lite som en fånge här och kommer antagligen kvävas om jag tvingas leva såhär resten av mitt liv. Jag vill inte plugga, jobba och dö. Livet måste ha något större att erbjuda än så. Av den lilla tiden jag fått här på jorden så vill jag göra något speciellt. Jag vill uppleva saker som jag inte upplevt förut. Jag vill få bort det normstyrda beteendet som samhället lärt mig acceptera och leva efter. Jag vill leva till max för stunden, kännar mig fullkomligt fri och oberoende. Göra vad jag vill, när jag vill. Indien kommer förhoppningsvis bli min början på detta liv, och efter det får jag se vart livet tar mig.

Jag tänker inte planera något. En flygbiljett till Delhi eller Mumbay är allt, där kommer min planering upphöra att existera. Efter det är det impulsivitet som gäller, vilket jag är fullkomligt säker på att man kommer längst på (om man har tillräckligt med kunskap). Jag tror starkt på att man får ut det bästa av livet när man lever så enkelt som möjligt.

I denna kategori kommer jag skriva om alltifrån ren fakta till min egna funderingar kring landet och min resa.

 

 

 

 

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar