JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Idol 2011

Postat i Tankar kl. 18:51 29 Sep | Kommentarer (0) |
Okej, har för första gången i mitt liv följt idol genom att se varenda avsnitt så här långt - så jag tänkte att jag kanske skulle kunna uttala mig lite om säsongens deltagare nu (när namn och ansikten börjar fastna). Mycket unga deltagare i år, även om de alltid brukar vara rätt unga så får man väl säga att det känns som ett riktigt tonårsår i år? Aja, inget mig emot.

Det har ju varit mycket snack om att tjejerna regerar i år och att man vill se en kvinnlig idolvinnare 2011. Visst är tjejerna grymma i år, men det finns ju en del bra killar också.. Här är i alla fall mina favoriter!

TJEJER: 
Moa Lignell - Behöver jag ens säga varför? Grymmast i hela jävla idol, hon bara ska vinna!
Amanda Fondell - Unik på ett mycket positivt sätt, plus att hon är söt som socker.
Linni Barresjö - Idols coolaste deltagare, man bara gillar henne.

KILLAR:
Olle Hammar - Sjunger otroligt bra och har en fantastisk utstrålning.Sjukt vacker med..
Jafet Samson - För att han är charmig och VISST kan sjunga RnB, snart i alla fall.
André Zuniga-Asplund - Klart att vi ska ha en reggae kung med i idol!

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar