JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Punching In A Dream

Postat i Jasmine Weekday kl. 21:58 08 Aug | Kommentarer (0) |
Längesen jag skrev ett normalt inlägg nu, har mest blivit bilder som i alla fall för mig är inspirerande. Har däremot saknat inspiration till skrivandet. Eftersom att jag inte gör något extremt utmärkande under mina dagar här på jorden så finns det heller inte så mycket att berätta om. Tittade för ovanlighetens skull på Lotta på Liseberg idag. Ja, man blir rätt glad när man ser den där Eric Saade. Inte för att han sjunger speciellt bra (egentligen) eller för att han har snygga kläder. Men han är ju charmig i alla fall, lite Måns Zelmerlöw stuk. Vem vet vem som leder allsång på Skansen om tio år? Fast nä, Eric ska ju ut på Europaturné (tror jag?) och bli världskändis. Det blir han säkert.


Ja. så kan man ju också se ut.
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar