JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Architecture In Helsinki

Postat i Música kl. 10:55 26 Aug | Kommentarer (0) |
Okej, nu bara måste jag skriva något om av ett av mina absoluta favoritband - Architecture In Helsinki. Jag har tidigare postat en video med dem i kategorin "Song Of The Day" men nu vill jag berätta lite mer om detta fantastiska band som alltså är ett indiepop-band från Melbourne, Australien! Och detta mina kära vänner, är otroligt inspirerande musik som man blir superglad av.

Bandet, som för övrigt bildades i slutet av 90-talet, består av dessa härliga personer: Cameron Bird, Gus Franklin, Jamie Mildren, Sam Perry, and Kellie Sutherland. Och om någon skulle vilja se detta band live så kan jag meddela att de kommer till Sverige, den 5:e och 7:e oktober. Åldersgränsen är dock 18 år.

Det som jag tycker är så fantastiskt med Architecture In Helsinki är att alla bandmedlemmarna kan spela massor av instrument, vilket de verkligen utnyttjar till fullo i sin musik. Det märks helt klart att de är musikaliska och talangfulla till 100%.

I år släppte de också albumet Moment Bends, som man kan lyssna på här:
Architecture In Helsinki – Moment Bends

Mina personliga favoriter från den här skivan är: Desert Island, Escapee, Contact High, W.O.W., Sleep Talkin', That Beep och Denial Style. Det blev många favoriter haha, men hela albumet är underbart!


Gå gärna in på min tumblr-blogg för mer bilder och även musik från 
Architecture In Helsinki: http://jasminecobain.tumblr.com/
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar