JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

You Bring Me Joy

Postat i Minnen kl. 15:21 14 Jun | Kommentarer (0) |
Snart är det midsommar igen. Det får mig att tänka tillbaka på gångna midsomrar, som jag minns med glädje. Jag minns speciellt ett år då jag och min familj (i alla fall delar av den..) firade sommarens högtid hos min mormor och morfar. Mamma hade gjort fina kransar av prästkragar åt mig och min syster. Vi gjorde till och med en egen midsommarstång det året, som vi kämpade med den! Men fin blev den. Nu är det som sagt snart midsommar igen, och jag har inte så storslagna planer. Jag undrar varför högtider kändes så mycket större när man var mindre. Nu är det liksom bara en vanlig dag för mig, en vanlig dag som jag låtsas är speciell. Men vanliga dagar med nära och kära är inget jag tackar nej till, så det kanske blir en väldigt bra dag. Den som lever får se!


Foto:  jag
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar