JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

MINNEN

Postat i Minnen kl. 19:31 08 Jun | Kommentarer (1) |
Nu skapar jag en ny kategori på bloggen, som kommer heta Minnen. Här tänker jag skriva om minnen från min barndom och uppväxt, för att jag vill fortsätta minnas dem helt enkelt. Jag anser att våra minnen utgör en stor del av oss som personer. Det är mycket som händer i våra liv som bara passerar, som vi aldrig kommer minnas. Jag kommer till exempel glömma bort hur min frukost såg ut idag, det var inget speciellt med den så den satte sig inte i mitt minne. Men det finns även otroligt mycket händelser som vi faktiskt minns, vare sig vi vill det eller inte. Och i denna kategori tänkte jag alltså dela med mig av mina egna personliga minnen.


Foto: jag
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar