JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

I'm searching for the world that I come from.

Postat i Minnen kl. 16:57 17 Jun | Kommentarer (0) |
Utan denna bild, så hade jag nog inte haft något minne till den här händelsen överhuvudtaget. Foton är viktiga, de hjälper oss att minnas. De väcker känslor. Och man vill minnas sin barndom, vare sig den varit dålig eller bra så tror jag att man vill minnas den. För identitetens skull, man vill veta vem man är och vad man kommer ifrån. Man vill känna till sin egen bakgrund, annars är det svårt att komma fram till vem man själv är.

När jag var liten tillbringade jag mycket tid hos min mammas föräldrar, då mina föräldrar jobbade väldigt mycket. Pappa jobbade långt bort, mamma jobbade mycket. Men jag klagar inte, jag hade det jättebra hos  min mormor och morfar. De utgör en stor del av min uppväxt och det är jag tacksam över, de var lite som min trygghet i livet. Och helt klart en del av min familj.

Jag satt ofta på altanen och lekte med mina dockor som jag så innerligt älskade. Gärna i den gröna fåtöljen. Haha, det var tider det. Saknar!

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar