JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Varför bloggar jag?

Postat i Tankar Jasmine kl. 23:41 29 May | Kommentarer (1) |
Det får bli ett sista inlägg för idag (innan klockan hinner slå midnatt hehe). Och jag tänkte faktiskt besvara en fråga som jag ställt mig själv, vilket är frågan jag ställde i rubriken: Varför bloggar jag?

Jag kom fram till svaret ganska snabbt. Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt. Det är kul att skriva om det man intresserar sig för och slänga ut lite bilder ibland. Jag bloggar egentligen inte för att andra ska läsa det, men det är alltid roligt att få en kommentar då och då. Jag har också bloggen lite som en dagbok, som jag senare kan gå tillbaka och läsa i. Det där med riktig dagboksskrivning brukar nämligen spåra ut totalt för mig..

En blogg är bra att ha, även om intee statestiken är skyhög som Blondinbellas. Men so what? Man får i alla fall skriva av sig och det tycker jag är huvudsaken. Puss!


Här är för ovanlighetens skull en bild på mig, haha.

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar