JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Move to Canada

Postat i Música Kanada kl. 22:13 29 May | Kommentarer (1) |
Jag har under de senaste månaderna känt en stark längtan efter att flytta till Kanada, trots att jag aldrig har varit där haha. Men lite konstig som jag är så drömmer jag i alla fall om att packa några väskor och bara dra iväg till andra sidan jordklotet. Att det är just Kanada jag känner för vet jag inte riktigt vad det beror på, men jag har läst mycket om Kanada och kan mycket om landet. Jag är intresserad av landet helt enkelt! Det är definitivt inte hockeyn som lockar, jag är ingen sport-människa överhuvudtaget..

Men jag tycker det där med drömmar är viktigt, väldigt viktigt faktiskt. Utan drömmar är livet så fattigt, man måste ha något att sträva efter och se fram emot. Det är våra drömmar som får oss att vandra i rätt riktning i livet. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om mina drömmar, så jag tror att jag tar det i ett separat inlägg senare.

Vad har ni för drömmar? Stora som små, dela med er om ni vill.


Det är svårt att sluta lyssna på denna låt när man vill flytta till Kanada, och älskar Milow.
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar