JASMINE

Because reality never lives up to fantasy.

TUMBLR

Kategorier

Arkiv

Morsdag

Postat i Okategoriserat kl. 21:18 29 May | Kommentarer (1) |
Idag var det morsdag, och det är en jättefin och viktig dag. En dag då vi verkligen får tillfälle att visa våra mammor hur mycket de betyder för oss och hur mycket vi uppskattar dem. Visa hur mycket vi älskar dem, helt enkelt. Jag tycker att man ska visa sin mamma kärlek varje dag (eller så ofta man kan), men det är ändå något speciellt med denna dag. Det är mammas dag, alla mammors dag. Vilken sorts relation man än har till sin mamma, så är det hon som har burit oss i nio månader för att sedan föda oss. Det är tillräckligt mycket att vara tacksam över. Därför kommer jag alltid att uppvakta min mamma på morsdag, och jag hoppas att mina barn kommer göra detsamma för mig.Foton: jag
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar